Tege Tornvall berättar för Nya Tider att hans intresse för klimatet väcktes av att experterna inte kunde eller ville svara på frågor. Han har varit journalist hela livet och just detta är något som för honom innebär startsignalen till att börja gräva. Nu menar han att klimathotsskeptikerna hålls utanför debatten och att allmänheten undanhålls väsentliga fakta som behövs för att kunna fatta rationella val i både politiska frågor och livsstilsfrågor.
Naturvetenskap känns tillförlitligt. Bilar, datorer och alla andra tekniska uppfinningar är en bekräftelse på att det fungerar. Mycket av det som i dag kallas klimatvetenskap är dock inte naturvetenskap, det är en blandning av naturvetenskap, gissningar, propaganda, otillförlitliga mätningar och spekulativa modeller. Boken Tänk om det blir kallare? pekar på alla dessa avvikelser från riktig naturvetenskap som i media presenteras som klimatvetenskap.
Artikeln fortsätter
Är du prenumerant kan du logga in för att fortsätta läsa.
Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.
Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.